tiistai 27. tammikuuta 2009

juhlia, juhlia..

Tänään tosiaan Elsa täytti 10 kk. Aletaan lähestyä vuoden ikää, kyllä se aika meneekin nopeaan.
Turkkia ja vauhtia riittää sen voi varmasti todeta jokainen ketä on käynyt vierailemassa meillä. :) Odotellaan Elsan juoksun alkamista ja sen tuomista mahdollisista muutoksista.. Turkkia kovasti vaihdetaan ja sen harjaamisessa meneekin aina se tunti.

Palasin vähän aikaa sitten lomalta ja sinä aikana kotona oli kaikki muuttunut.. Edelleen on kaksi koiraa muttei enään kaksi parasta ystävystä... Zaza oli koko viikon makoillut ulko ovella odottaen mua kotiin ja nyt kun olen kotona niin se seuraa mua kuin hai laivaa.. Se ei tässä tosin oo se pahin vaan se että se käy Elsan päälle kun on niin kovin mustis.. koko ajan saa olla hieman tarkkana että missä mennään ja millä mielellä :) Aikaa on Zaza ainakin saanut, ollaan puuhasteltu kaiken näköstä ihan vaan kahdestaan...

Sunnuntaina 1. helmikuuta juhlitaan taas..

ZAZA 8-VUOTTA!!! jos Elsalle tulee nopeesti ikää nopeasti, niin entäs meidän pikkuinen Zaza?!
Kaikkihan muistaa kun 2001 aprillipäivänä meille muuti pieni musta riiviö.. Se sama joka tuhosi kaiken mikä eteen tuli, se sama joka valloitti tiensä kaikkien sydämeen heiluttaen häntäänsä niin että koko kroppa heiluu.. Kyllä, nyt se sama pikkuinen täyttää jo 8-vuotta.. huh huh :D

Ja kyllä, meille saa tulla Sunnuntaina iltapäivällä kylään ;)

pakkasterveiset kaikille! -harmaaleuka & hapsukorva-

2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Zaza on kuitenkin se vanhempi ja vahvempi (tarkoitan koirien lauman hierarkiassa)!!
Täytyy ottaa huomioon, että Elsa on aikuisuuden kynnyksellä ja se saattaa sitä arvojärjestystä siellä teillä yrittää laittaa uusiksi.Eli Elsa saattaa myös parannellakseen asemaansa provosoida. Koirat on aika viisaita noissa asioissa.
Älä nyt tee sitä virhettä, että menet Elsan tueksi ja luonnonjärjestyksen vastaisesti vaadit Zazaa sietämään kaikkea käyttäytymistä. Siinä tavallaan syyllistät Zazaa vahvemmuudesta, mitä se ei voi mitenkään ymmärtää. Päinvastoin sun pitää ylläpitää ja yrittää vahvistaa olemassaolevaa järjestystä!!

Katotaan sitä tilannetta kun nähdään.. Ellei sunnuntaina niin heti alkuviikosta.

PALJON ONNEA
8-vuotiaalle mamman mustikalle!! Pahanteot ei ole unohtuneet, mutta aika kultaa muistot :))

-äitee & Donna-

Soile kirjoitti...

Kuulkaas nyt!

Missä viipyy kuulumiset?
Nyt se näppis sauhuamaan ja kuvia esille.
Ei niitä siellä kamerassa pidä säilyttää :D

- Ä & D & S -