keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

kevät, aurinko ja parveke :)

Vihdoinkin se aurinko paistaa ja lämmittää :)

Meillä lelut tekevät kevät muuttoa nyt kun päivisin parvekkeen ovi voi olla kokoajan auki, lelut siis muuttavat Elsan toimesta kylpyhuoneesta ja saunasta parvekkeelle :) Yksi lelu on jo pelastettu naapurin terassilta kun Elsa kovasti koitti lelua tappaa ja niinhän siinä kävi että se lensi kaiteen yli...

Myös viime kesän takiaiset, ruusunmarjapensaan oksat, kaikki muuttavat meille. (huoh) Muistan joskus kuulleeni ettei siistiin harjattuun turkkiin tartu kaikki mukaan, hah, se ei päde Elsan silkkisen pehmeään turkkiin.

Zazahan kokeneena auringonpalvojana on jo siirtynyt ottamaan parvekkeelle rusketusta vatsanahkaansa, on varmasti naapureilla naurussa pitelemistä kun koira makaa viltin päällä parvekkeella jalat kohti taivasta ja ruskettaa vatsanahkaa :) ..tai vaihtoehtoisesti se istuu tuolilla ja katselee lintujen touhuja, tarkkailee naapureita (suomalaisethan ovat uteliasta porukkaa ;))

Erityisen hauskaa varsinkin Elsalle on parvekkeen hieman suurenpi kynnys, sehän on vallattoman hauskaa kun saa ottaa kunnolla vauhtia ja hypätä sen yli (kyllä, koirassa piilee selvästi agilityharrastaja ainesta )

Metsäagilityäkin ollaan päästy leikkimielellä reenailemaan lähimetsässä. Zazahan on varsinainen haka agilityssä ja nauttii suunnattomasti kun pääsee "reenailemaan". Elsa yrittää tulla perässä puun runkojen yli, kierrellä ja kaarrella ympäri puita :D

Nyt takaisin keväiseen aurinkoon..

1 kommentti:

Soile kirjoitti...

Keväinen tervehdys! <3

Eihän Zaza vaan ole unohtanut suojakertoimia!? :) :)
Kannattaa tosiaan nyt nauttia auringosta, sillä vkl:na viilenee sää jo....

Ensiviikolla nähdään!
- äitee, Donna & Sheena -