keskiviikko 27. elokuuta 2008

"kehäkettunen"

Käväistiin tosiaan Elsan kanssa 26.8 mätsärissä... (meinasi tosin jäädä väliin suuren suuren jännityksen vuoksi) ..Onneksi en saanut jännitystä tarttumaan Elsaan.. On vaikea selittääkkään kuinka rauhallisesti Elsa otti tilanteen jossa hän istuu monien kymmenien koirien seassa :D ..siinä hän istuskeli jalkojeni juuressa ja katseli mitä tapahtuu :)



No, mentiin sitten kehäänkin (jalat siis edelleen täristen).. Elsa oli pieni kehäkettunen kuten otsikostakin jo arvaa. saatiin sininen nauha eikä sen enempää sijoituttu. (uusia kokemuksia me lähdettiinkiin hakemaan, meille molemmille) Elsa antoi kyllä hienosti tutkia itseään pienellä pöydällä. Ei uskoisi että flikka oli ensmästä kertaa moisessa mukana.. Kyllä saa taas vaan olla ylpeä :)




Käytiin myös ihan vaan katsomon puolella kattelemassa mätsäriä joka oli 23.8 ja silloin mukana oli myös Zaza.. noh, stressikärpänenhän sitä tietenkin siellä puri ja jo alkoi joka paikka kutiamaan eikä vanha raasu tiennyt enää miten päin olisi.. En olisi kyllä ikinä uskonut Zazasta moista, hän kun ei juurikaan ikinä koirista välitä ja on tottunut kyllä ulkona olemaan paikoillaan, mutta ehkä molemmat yhdessä oli liikaa :) Elsalla oli kyllä täys työ kivien ja keppien kurittamisessa, ei mielenkiinto riittänyt katselemaan muita koiria..

Taisi olla rankat reissut tytöille jotka eivät ole moiseen hulinaan tottuneet.. molemmat tytöt nukkuivat omilla paikoillaan (lue: Zaza sohvalla kintut kohti kattoa, Elsa sohvan alla), meidän liikkeistä välittämättä :)

Pakko vaan sanoa että on meillä hienot tytöt, niin erillaiset, mut silti vaan niin samanlaiset <3
Kiitos äiteelle tsempistä ja seurasta :)




2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Se on onnittelun paikka,
rakas lapseni!!!

Niin paljon kun sua jännittikin, niin kauniisti esitit Elsan. Elsa myös esiintyi tosi hienosti. Onkohan hän ollut ed. elämässään joku MultiChampion, siltä näytti esiintyminen ;)

Mukavia vapaapäiviä, sateisesta kelistä huolimatta!
- äitee & Donna

david santos kirjoitti...

Really beautiful!!!
Congratulations.