sunnuntai 10. elokuuta 2008

Röllipeikkoja ja Rinsessoja

Onpas ollut taas oikein ihanaa kun on satanut joka päivä..siis ajatellen tota Elsan turkkia :D on ollut melkoinen röllipeikko koko koira tässä muutaman päivän ajan, eihän se kerkeä kuivumaan ulkoilujen välissä :) ..kyllä osaa taas rakastaa tota Zazan turkkia vaikka sillä onkin koko elämänsä ollut karvanvaihto rosessi päällänsä :)





Jos vihaan minä sadetta niin ei siitä kyllä tykkää oikein Zazakaan..eihän oikeat prinsessat voi kävellä märässä heinikossa, ei missään nimessä :D

Harmittaa oikein kovasti että en saa ottaa Zazaa mukaani töihin yövuoroihini vanhainkotiin, vaikka siellä päivittäin on koiria kyläilemässä..ei tainut meitin pomo oikein ymmärtää että Zaza ei ookkaan "ihan tavallinen koira" :) Zaza kyllä on ollut kanssani eräässä toisessa vanhainkodissa jossa häntä kyllä rakastettiin ja Zaza rakasti jokaista mummoa/ pappaa joilta pienellä "killityksellä" irtosi kinkku viipaleita :) tietenkin Zaza tajusi että ruokailujen yhteydessä kannattaa kiinnittää huomioita myös pöydän aluseen jonne tippui suunnattoman paljon ruokaa :)
Viime kesänä Zaza oli kanssani asuntolassa jossa asuu mielenterveysasukkaita sekä kehitysvammaisia, ja homma sujui kuin vanhalta tekijältä. Mitään kaverikoira kurssia ei kuitenkaan olla Zazan kanssa käyty..






Pongasin tässä yks päivä netistä että Salossa on mätsärit 23. ja 26. elokuuta..tosin johtuen omasta pelostani esiintyä luulenpa että meitit löytää ihan vaan katsomosta :)






Elsallakin alkoi ruoka maittamaan taas, joten paastokausi taitaa näillä näkymin olla ohi!
Kiitos äiteelle ruokavinkeistä :) <3

1 kommentti:

Soile kirjoitti...

Hyvä, että pikkuiselle taas ruoka maittaa!

Terkuin se tattien perässä juokseva äitee ;)