keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Vinkulelu

Elsalla siis on hänen omasta mielestään maailman paras lelu jonka hän sai heti toisena päivänä kotiin tullessaan Seijalta ja Tanjalta. Pari viikkoa lelu oli lähes unholassa koirien lelukasassa kunnes nyt on Elsa sen sieltä löytänyt.
Elsaa lelu ei päivisin aina kiinnosta kun on kaikkea muutakin tekemistä, lelu houkuttaa useinmiten vain nukkumaan mennessä tai aamulla vähän ennen heräämistä jos lelu on lattialle yöksi unohtunut.


Zaza kun ei ole ikinä, ei siis koko seitsemän vuotisen elämänsä aikana voinut sietää leluja jotka piippaavat (hiljaiset pehmolelut ovat hänen juttu)..No, nyt on siihenkin tullut muutos.
Villiintyessään Zazakin nappaa tuon vinkulelun suuhunsa ja nuoruuden innolla "piipittää" sitä :) Muutenkin ei niin innokas leikkijä Zaza on kuluneen vuoden aikana löytänyt nuo kaikki hänen lelunsa joista tietenkin lemppari on hylje jota kannetaan varovasti huulilla, ei missään nimessä hampain ettei tuo rakas, aikoinaan valkoinen hylje vahingoitu. Nyt se onkin turvassa Elsan hampailta :)

Muistan kuitenkin Zazan tullessa kaksi kuisena meille oli vanhalla, rakkaalla Zara koirallamme dinosaurus lelu jota Zara vastaavasti palvonut... Noh, sen dinon tarina päättyi ensimmäisen viikon aikana Zazan ollessa meillä kun dino oli monen monena kappaleena lattialla sisuspumpulit levitettynä tasaisesti jokapuolelle.. :)



Zazaa on aina luultu nuoremmaksi kuin mitä on, johtuen hänen labbiksen ulkonäöstä, mutta hintelämmästä ulkomuodosta. Nyt välillä meinaa itsekkin uskoa että Zazan ikä onkin 7kk, on se meno välillä niin hulvatonta, Zazalta lähes ennennäkemätöntä. :D
Voisi melkeen sanoa että matot ovat solmussa näiden kahden leikkiessä sisällä, mutta jostain syystä meillä ei parhaillaan ole mattoja sisällä :)




Ei kommentteja: