tiistai 1. heinäkuuta 2008

Elsa 3kk



Elikkäs meidän pikkuinen Elsa täytti 27.6 kolme kuukautta ja on asustellut nyt kuukauden täällä Salossa.

Kuukauden aikana on Elsa mielestäni oppinut vaikka mitä...
Elsa on hyvin ymmärtänyt että ulkona käydään tarpeilla (toki vahinkoja sattuu), Zazan ruokakupille ei kannata oman turvallisuuden kannalta mennä :) , jos jostain kuuluu sana EI tarkoittaa se että tekee jotain kiellettyä (joskus kieltoa toki täytyy vähän testata), eikä sormia ei saa pureksia!

Omissa silmissä Elsa tuntuu kasvaneen huimasti (niin turkki kuin koko koirakin), mutta käydessämme juhannuksen jälkeen äitini luona sanoi äiti ettei ole kuin turkki kasvanut??!

Noh, meillä oli edessämme myös operaatio ensimmäiset rokotukset.. Paikka sinänsä oli jännittävä ja kun jokainen koira oli häntä isompi :) hieman jännitti siinä pöydällä seistessä, mutta onneksi pöydällä oli paaaaaljon namuja niin unohtui koko jännitys, eihän siinä herkkuja syödessä sitten edes huomannut että niskaan laitettiin piikki :) eli hyvin meni sekin reissu.
Painoa Elsalla oli 3,5kg (pikkuinen tyttö siis) :D kaikki oli muutenkin kunnossa ja reipas pieni pentu hän todella on!

Nyt on sitten tuo kaikkien rakastama vinkulelukin hiljentynyt jomman kumman koiran toimesta..Edelleen se on suosikkilelu vaikka ei enää piippaakkaan (onneksi :) )


3 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Pikku-hunaja kaunistuu vaan koko ajan kuvista päätellen!

Anonyymi kirjoitti...

Mokkula-mouse-mutsi täällä moi!
Aivan ihana tämä teidän blogi ja Elsa ihan yhtä ihana kuvissa kuin luonnossakin.. Zazasta nyt ei tarvii mainitakkaan. Hän on aina HÄN!!!

Tanja kirjoitti...

Kaunis pikku-Elsa! :)
Turkki todellakin on kasvanut :)