sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Zaza ja kesäpäivä


Perjantaina kun lämpötila kohosi parvekkeen mittarin mukaan 33 asteeseen, mitä teki Zaza? ...no otti aurinkoa tietysti! :)

Eli kun normaalisti koirat kuumalla säällä hakevat varjoa ja viileää paikkaa niin meidän Zaza menee aurinkoon ja heittää jalat kohti taivasta (täytyyhän vatsanahkaan saada hieman rusketusta)

Sisälläkin jos ei parvekkeen ovi ole auki ja aurinko paistaa ikkunasta makoilee Zaza ehdottomasti auringossa ja siirtyy sitä mukaan kuin aurinkokin. Johtuukohan tämä Zazan kummallinen "lämpörakkaus" johtua siitä että hän on ns. kasvanut peiton alla? (yöt hän tietenkin viettää peiton alla)

Sitähän luulisi että täysin pikimustalla koiralla olisi tukalat oltavat, mutta ehkä mammasti sitten itse tietää mikä on parasta hänelle. Elsa ainakin makaa pöydän alla varjossa ja läähättää :)
Kuva "siskoksista" muutama kesä sitten

Zaza ja Donna

Nyt on sitten Elsakin keksinyt hauskuuden jonka parissa Zazaltakin on vierähtänyt tovi jos toinenkin.. Eli kylppärissä vesiämpärissä "plutraaminen" Elsa tosin on lähinnä säälittävän näköinen rotta tämän mielenkiintoisen leikin jälkeen :D

Katselin tässä kuvia kuukausi sitten Elsasta ottetuja kuvia ja oikeen hätkähdin kun huomasin miten paljon on neitonen jo muuttunut! täytyypi oikein laittaa tännekkin vertailun vuoksi pari kuvaa :)


Elsa 3kk



Elsa 2kk

1 kommentti:

Soile kirjoitti...

Do diin... tulihan niitä kuulumisia :)) Toivottavasti aurinkoiset päivät jatkuvat niin saa Zazakin rusketuksen vatsanahkaansa...