keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Iso-Valkeella

Päivä alkoi eläinlääkäri reissulla, sillä Elsalla oli aika rokotuksiin.. nyt on sitten nekin kunnossa. :) Hienosti meni tämäkin kerta, Elsa ei edes huomannut että sai rokotukset...




Sitten jostain saatiin ajatus reissusta Iso-Valkeelle.. ongelmana vain oli etten muistanut missä paikka on ja miten sinne ajetaan, no löydettiin sitten kuitenkin perille vaikka ihan arpomalla mentiinkin :)

Zazahan sekosi totaallisesti kun huomasi mihin oli päässyt, Elsa nyt oli omaan tuttuun tyyliinsä innoissaan. Harmi vain että Zazaa täytyy pitää kiinni, sillä muuten kaikin puolin täydellinen Zaza saattaa menettää kuulonsa ollessaan esim. jonkin hajun lumoissa. :) ..sitä varten meillä onkin piiiiiiiiitkä naru jonka kanssa Zaza saa mennä..

Makkaroita paistaessa koirat olivat puussa kiinni joka on aina ollut ja tulee varmasti aina olemaankin Zazalle kova paikka, hän ei haluaisi olla niin kaukana ihmisistä (eli hihnassa pitää olla ihan kyljessä kiinni ja vapaana ollessa voi unohtaa ihmisten olemassa olon) Elsalla sen sijan oli mukavaa, sai istua ja katsella vaa tai painia käpyjen kanssa, edes tajuamatta että on hihnassa :)



Kaiken lisäksi kaikki hyttyset taas vainosivat Zazaa taas koko päivän, joka "työllisti" häntä koko päivän.. (jotkut varmasti tajuavat mitä tarkoitan)
Uimaan mennessä Zaza tietenkin koohotti ja pulikoi omaan tuttuun tapaansa. Nyt kävi myös Elsa uimassa.. Nostin Elsan veteen koska meinasi itse hypätä veteen (olimme siis rannassa jossa hänellä ei missään vaiheessa olisi yltänyt jalat veteen) Siinä pikkuinen sitten polski kuin vanha tekijä :)

Oikein onnistunut reissu ellei ota huomioon Elsan matkapahoinvointia meno matkalla, takaisin tullessa taisi pikkuinen olla niin poikki ettei edes jaksanut voida pahoin. Harmillista että Elsa voi aina hieman pitemmillä matkoilla huonosti, hän ei enään pelkää autoilua, toivottavasti tämäkin on ohi menevää :)

Nyt kotona makaa kaksi väsynyttä tyttöä..Ollut melko rauhallinen ilta täällä :)



Tajusin tässä jokin aika sitten että kun Zaza on meidän ykköskoira, mutta Elsaa juhlitaan kuukausittain..niin täytyypi onnitella Zazaa perjantaina 1.8 sillä Zazalla silloin ikää 7,5-v. <3

Laitoin muutaman kuvan reissusta, kuvia ei ole paljon johtuen että kuvien ottaminen hieman unohtui ja koirilla oli niiiiin paljon tekemistä että kuvien ottaminen oli hieman vaikeaa..
mutta kuvia täällä!





2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Voi minä ja mun puhelin!!!
Oisin niin halunnut olla mukana...!

Oisit antanut Zazan liota vedessä..ei ois paarmat ja hyttyset päässeet pyllyä vainoomaan :D

Kiitos, kiitos .. Siis huomenna taas synttärikahveelle .. Vai ? :-D

Zaza & Elsa kirjoitti...

tere tulemast, tääl mei ollaan :)